Online Tudakozó

Az Online Tudakozó segítségével az előfizetők neve és telefonszáma alapján tud keresni, az oldalon látható mezők kitöltésével. Ha keresése nem jár eredménnyel, hívja Tudakozó szolgáltatásainkat a 11818 vagy 11824-es telefonszámon!
A Tudakozóval kapcsolatos kérdésekre a súgó menüpontban és a Felhasználási feltételekben találhat választ.

Keresés név szerint

Név szerinti kereséshez töltse ki legalább a név mezőt és nyomja meg a keresés gombot.

Település
Gépelje be a betűket, amiket hall A kód felolvasása

A kód megadásához kis- és nagybetű egyaránt megengedett!

Keresés telefonszám szerint

A telefonszám szerinti kereséshez adja meg a körzetszámot és a kapcsolási számot.

Körzetszám választás
Gépelje be a betűket, amiket hall A kód felolvasása

A kód megadásához kis- és nagybetű egyaránt megengedett!

hirdetés

Hirdetés

Tudakozó Plusz – minden kérdését megválaszoljuk!

Bizonyára már Ön is járt úgy, hogy útközben sürgősen szerette volna megtudni, hol van Önhöz legközelebb ATM automata, milyen időjárás várható akár itthon, akár a nyaralási úti cél helyszínén, meddig van nyitva a posta, mi lesz este a moziban, színházban, esetleges sürgősen szüksége lenne víz-, gáz- vagy villanyszerelőre, üvegesre, autómentőre. Esetleg virágot vagy ételt szeretne rendelni, de nincs kedve, ideje bajlódni a keresgéléssel és megbízható szolgáltatást szeretne igénybe venni?

Ilyen és más, hasonló kérdésre ad választ a 11824-es számon hívható Tudakozó Plusz a nap 24 órájában. A Tudakozó Plusz elérhető a Magyar Telekom-, valamint bármely, a szolgáltatásra szerződött távközlési szolgáltató hálózatából.

Mivel kapcsolatban kérdezhet?

Többek között közérdekű információkkal, általános tudományos és művészeti tudnivalókkal, menetrendi adatokkal, e-mail és weboldalcímekkel várjuk az érdeklődők hívásait. Ezenkívül szakmai adatbázisunk által információt kaphat cégekről, vállalkozásokról (nyitvatartási idő, akciók, kedvezmények), illetve lehetőség van cégek tevékenységi kör és szolgáltatástípus szerinti keresésére is az Ön által megadott szempontok alapján. Az ajánlott céghez megtervezhető az útvonal, a megközelíthetőség. Megválaszoljuk továbbá aktuális sporteseményekkel, vagy általános műveltségi kérdéseit is.

Milyen szolgáltatásokat közvetítünk igény szerint?

Lehetősége van taxit, virágot, ételt rendelni, valamint Direkt Mester szolgáltatásunkkal víz-, gáz- és villanyszerelőt, üvegest, autómentőt stb. keresünk Önnek.

Név - Ide írhatja be a keresett előfizető nevét. Alapértelmezésben a név kezdetét kell megadni, melyet a keresés típus segítségével át lehet állítani.
Hasonló nevűeket is – Ha kijelöli, akkor a kereső a beírt névhez hasonló nevű előfizetőket is megtalálja. Pl. Kovács = Kovats.
Keresés típus – Válassza ki, hogy a beírt nevet teljes vagy szóeleji egyezőséggel, illetve szórészletként kívánja keresni!
Előfizető típus – Ha csak a vezetékes egyéni, vezetékes üzleti, vagy mobil előfizetők között szeretne keresni, válassza ki a megfelelőt.
Település - Itt adhatja meg az előfizetőhöz kapcsolható település nevét.
Házszám – Ha ismeri a keresett előfizető házszámát, ide írhatja be.
Irányítószám - Írja be az irányítószámot! Itt használhatja a "?" helyettesítő karaktert.
Utca, tér - Ha tudja a közterület nevét, ide írja be a házszám és a közterület megnevezése (utca, tér, stb.) nélkül. A mezőben használhat helyettesítő karaktereket.
Körzetszám - Adja meg a hívószámhoz tartozó körzetszámot!
Telefonszám - Írja be az előfizető hívószámát! Itt egy "?" helyettesítő karaktert használhat.
© 2015 Magyar Telekom Nyrt. Minden jog fenntartva!